Amu kurser sætter skub i arbejdsmarkedet

On 20. maj 2014, in AMU, by Peter Johansen
Et Amu kursus er godt for dig og for hele arbejdsmarkedet (foto viauc.dk)

Et Amu kursus er godt for dig og for hele arbejdsmarkedet (foto viauc.dk)

Det er ikke sjovt at være en af dem, der har svært ved at lege med de andre. Det skal ikke lyde negativt, selvom det måske gør det, men det handler blot om, at man ikke har fundet ud af, hvordan man leger bedst endnu. Det handler om, at man får nogle kompetencer, som man ikke tidligere har haft.

Man skal have et amu kursus. Et kursus der hjælper en med at rette fokus hen på, hvordan man er bedst. Hvordan man passer ind på arbejdsmarkedet. Med arbejdsmarkedsudviklingskursus får du sat fokus på de kompetencer, du har, og de mål du selv har lyst til at opnå.

Amu kurser er tilrettelagt efter mennesker, der længe har været udenfor arbejdsmarkedet. Det kan være svært at finde sin plads et sted igen. Især hvis man ikke føler, man har konkrete kompetencer at byde ind med. Men det får du, hvis du tager et amu kursus.

Læring i en bred vifte

Amu kurser rummer mange emner. Det er primært henvendt til dig, der gerne vil være skarpere indenfor et område som ufaglært. Men der er også amu kurser, der henvender sig til dig, der er faglært, men stadig mangler et eller andet for at kunne være helt med og få dig drømmejobbet.

Der er ikke nogen grund til at gå rundt med gemte, skjulte kompetencer. Hvorfor ikke melde dig til et amu kursus? Her lærer du både mere om dig selv og om, hvordan samfundet står klar til dig.

Det kan være svært at se, hvordan man skal gribe en chance, man ikke kan se. Men på amu kurser får du vejledning og personlig sparring, der tilrettelægges efter din person. Alle der prøver amu kurser oplever det som noget positivt, de kan tage med sig videre på deres færd.

Se mulighederne for amu kurser hos VIAUC

 

Læs mere om AMU kurser her:

AMU kurser – unikke muligheder for uddannelse

Amu kursus giver kompetencer og skaber fremdrift

Amu kursus gør dig endnu stærkere på pædagogik

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *