AMU Kurser (Foto: codeaid.dk)

AMU Kurser (Foto: codeaid.dk)

Som dansker har man ikke rigtig nogen gode undskyldninger for ikke at tage en uddannelse. Danmark er på mange måder et land, der byder på utallige muligheder for videregående uddannelse, videreuddannelse, efteruddannelse og så videre. AMU kurser er endnu et led i perlerækken af uddannelsesmuligheder, som man kan se hen til, når man gerne vil stille sig selv nye udfordringer og udvikle sig selv som menneske.

AMU kurser, eller arbejdsmarkedsuddannelser, er målrettet mod både faglærte og ufaglærte. De tilbyder sig altså til et bredt udvalg af befolkningen. Et AMU kursus består af både teoretisk og praktisk undervisning, og er bygget op med henblik på at sende kursisterne ud på arbejdsmarkedet med nogle konkrete kompetencer, der er lige til at tage i brug. Nogle AMU kurser giver også merit til erhvervsuddannelser, hvilket yderligere åbner op for nye muligheder.

Fordele ved AMU kurser

Noget af det gode ved AMU kurser er, at de kan bygges op som både studie på fuldtid eller studie på deltid. Det er korterevarende kursusforløb, som man kan tage ét ad gangen, eller måske flere på samme tid indenfor samme område. På denne måde kan man sagtens få kursusforløbet til at passe med sit arbejde, eller man kan få taget videreuddannelse hurtigt, hvis man er ledig.

Mange AMU kurser er brugerbetalte, men der er gode muligheder for at få støtte fra sin arbejdsgiver eller andre ordninger. I den forbindelse er det godt at orientere sig indenfor et konkrete kursus man ønsker at tage, så man får udnyttet sine muligheder optimalt. Stort set alle fagområder er repræsenteret på en eller anden måde i form af AMU kurser, hvad enten det er kommunikation, byggeri, gastronomi, service, transport eller noget helt andet.

Der er altså masser af AMU kurser, der kan give dig nogle kompetencer, som du kan bruge resten af dit liv. Kursusbeviset, som du får med efter endt kursusforløb, vil være det synlige bevis på, at du har gjort noget ekstra ud af at tage imod uddannelse i Danmark.

Få indblik i AMU kurser her

Share

3 Responses to AMU kurser – unikke muligheder for uddannelse

  1. […] AMU kurser – unikke muligheder for uddannelse […]

  2. […] AMU kurser – unikke muligheder for uddannelse […]

  3. […] AMU kurser – unikke muligheder for uddannelse […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *