Amu kursus giver kompetencer og skaber fremdrift

On 28. april 2014, in Kurser, by Peter Johansen
Se nærmere på en Amu uddannelse, hvis du vil noget andet (Foto: viauc.dk)

Se nærmere på en Amu uddannelse, hvis du vil noget andet (Foto: viauc.dk)

Det er menneskets største privilegium, at det har en bevidsthed. Mennesket har på denne front noget, som meget få andre væsener har. Mennesket er konstant i reflekterende og undersøgende. Det er i stand til at stille spørgsmål, ændre sin adfærd og forsøge dyrke sine kompetencer. Mennesket startede med at være menneske, da det gik på benene for at kunne have hænderne fri til håndværket. Håndværket er således den første del af ordet kundskab og viden. For med hænderne er man i stand til med større præcision at manipulere med verdenen.

Amu kursus skaber fundament for udvikling

Et amu kursus er en naturlig forlængelse af ens ungdom på skolebænken. Har man et ønske om at brænde igennem professionelt, kan det være en super god ide deltage i et amu kursus. Et amu kursus kan give en alle de kompetencer og evner, der kan være med til at åbne tilværelsen i dagligdagen lidt mere op. Det kan være, at man tragter en ny stilling, som efterspørger nogle fornødne krav. I så fald kan det være en god ide at tildrage sig ny viden. Men det skal ikke kun være for pengenes skyld, at man gør det.

Livsviden

Vi er konstant i videreudannelse. Det vil sige, at man konstant i livet lærere noget nyt, hvis man forholder sig åbent til omverdenen. En reflekterende stillingtagen kan være med til at skabe helt nye input for mennesket. Et amu kursus har samme målsætning at gøre ens spørgen mere rettet, begrebslig og professionel. Man kommer ikke kun til at vokse på arbejdsmarkedet med et amu kursus. Også i den virkelige verden vokser man, hver gang man lærer noget helt nyt om tilværelsens mange muligheder. Et amu kursus er et livskurus, et livsbekræftende studium i, hvor godt det er at udvikle sig som menneske.

Se på masser af amu kurser her

Læs flere af vores indlæg om amu kurser:

AMU kurser – unikke muligheder for uddannelse

Amu kursus gør dig endnu stærkere på pædagogik

Amu kursus – din vej til fornyelse

Share
Tagged with:
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *