Akademiuddannelse (Foto: campusaccess.com)

Akademiuddannelse (Foto: campusaccess.com)

Uddannelse er i disse år i fokus. Vi skal i Danmark leve af vores kloge hoveder, og vi er stadig mere pressede i den mere globale verden, der er i hastig udvikling. Det har vi fundet ud af, og antallet af danskere, der efteruddanner sig, er i de seneste år steget med halvtreds procent. Faktisk har hver tredje dansker på arbejdsmarkedet deltaget i efteruddannelse eller et kursus den seneste måned ifølge statistikkerne. Finanskrisen presser også, og mange danskere må i disse år forlade deres job og til stor frustration være ledig og jobsøgende. Alle statestikker peger på, at dem der mister arbejdet først, er dem med laveste uddannelse og dermed færrest kompetencer og dårligste cv.

En akademiuddannelse er den del af voksenuddannelserne, og niveauet svarer til erhvervsuddannelserne. Med en akademiuddannelse kan du skærpe dine kompetencer og tilpasse din uddannelse efter arbejdsmarkedet, drømme og målsætninger.

En akademiuddannelse tages sideløbende med arbejde

Akademiuddannelsen tages sideløbende med arbejdsdagen. Det kan være både svært og hårdt, men det bliver der af samme grund taget højde for. Forløbet vil strække sig over tre år, fordi du ikke kan sidde fuld tid på skolebænken. Oftest vil forløbets undervisningstimer ligge på enkelte hverdagsaftener, så du kan uddanne dig efter arbejdstid. Det bliver både du og din arbejdsgiver glad for. Arbejdet kan beholdes. Lønnen vil vedligeholdes og din uddannelse vil forbedres. Det er en win win win.

Det er desuden ikke nødvendigt at tage din uddannelse på en gang. Uddannelserne er oftest delt op i moduler, hvor en hel og færdig uddannelse kræver fem moduler. Du kan tage et modul af gangen, og på den måde dele din uddannelse op i perioder.

Find en akademiuddannelse her:

http://www.via.dk/efter-og-videreuddannelse/akademiuddannelser
Share

One Response to En akademiuddannelse holder dig i arbejde

  1. […] En akademiuddannelse holder dig i arbejde […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *