Gode rammer for mødet (foto: sorup.dk)

På trods af, at konferenceophold er arbejdsrelateret og dermed først og fremmest et professionelt anliggende, så skal der også være mulighed for, at man som deltager kan få en god og afslappet oplevelse i forbindelse med arbejdet. Derfor kan det være en god ide, når man arrangerer et konferenceophold for sine medarbejdere, at det så også byder på lidt andet end den rigtige påklædning og en professionel tone. Det kan eksempelvis gøres ved, at man om eftermiddagen efter dagens opgaver og mål, så måske lige får sig en øl og får lov til at koble fra. En anden god ide kan også være, at I simpelthen arrangerer en grillaften og nyder omgivelserne ude på stedets terrasse, hvis vejret naturligvis er til det.

 

Der er rig mulighed for at prøve grænser af på et konferenceophold på Sjælland

Eller hvis I vil prøve noget andet, hvor der også er mulighed for aktiv deltagelse fra alle parter, og der rigtigt er mulighed for at udforske og eksperimentere, så kunne det da også være, at det var sjovt at prøve jeres kokkeevner af og jeres færdigheder i at arbejde sammen i et køkken. Her får I virkelig chancen for at be- eller afkræfte ordsproget om, at for mange kokke fordærver maden. Og det er sikkert og vist, at I gennem kokkekunsten vil lære nye og interessante sider om hinanden, som I ikke kendte til, og det vil med garanti blive en oplevelse, som alle vil se tilbage på og på ét eller andet tidspunkt med et glimt i øjet og et smil på læben sige noget i retningen af: ”Kan du huske dét konferenceophold, hvor vi var på kokkeskole og skulle lave mad med hinanden?”. Eller hvad med en omgang vinsmagning og et lille vinkursus, som må være noget for en hver, der bare er en lille smule interesseret i god vin, og her får anledningen til endelig at prøve sine evner af og så oven i købet da også at vise dem over for andre?

 

Konferenceophold på Sjælland byder på mange andre muligheder

Eller mens vi er ved emnet om at kunne samarbejde på anden vis, end dét I kender fra dagligdagen; ja, så kan et godt afbræk i den seriøse og spændende konference eller det vigtige og interessante kursus, som jo er hele grunden til opholdet, også være teambuilding, som byder på sjov og morskab med en dybere bagvedliggende mening. Det kan eksempelvis være, at I skal være kriminaldetektiver til det næste konferenceophold for første gang, hvor I får stillet en mordsag, og skal være med til at løse den. Sådan en type teambuilding udfordrer den systematiske tænkning, samarbejdet og strategien blandt deltagerne, så det er noget, der rigtigt sætter gang i de små går, men på en helt anden måde, end hvad man måske lige er vant til. De steder, der tilbyder sådanne events i forbindelse med konferenceophold sørger naturligvis for, at ”spillet” bliver så virkelighedstro som muligt både ved at anskaffe sig andre og relevante aktører, våben, forskelligt tilbehør, trackingsystemer og profiler på mistænkte; hvis det altså drejer sig om en kriminalsag.

 

Der er helt sikkert noget for en hver smag

Det kan også være, at I er mere interesserede i lære hinandens pædagogiske evner og praksis at kende og på denne måde styrke jeres fælles samarbejde. Så kan det da også være, at der er mulighed for at dette er noget, konferencestederne kan hjælpe jer med. Her kommer der mere fokus på psykologien, og hvordan man kan øge glæden ved jobbet og få en bedre trivsel og udvikling på arbejdspladsen. Her skal der naturligvis også være nogle professionelle tilstede, som kan guide og vejlede under casen. Det vigtigste ved sådanne events er, at der skal være fokus på den gode oplevelse for alle parter. De skal være med til at udvikle jer som teams, udfordre jer selv, både individuelt og som et hold, og det skal selvfølgelig være på en sjov måde, som giver alle mulighed for at være med.

 

Klik her for at se et godt sted for konferenceophold på Sjælland

Share
Tagged with:
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *