Projektledeleruddannelse (foto: via.dk)

Find den rette medarbejder (foto: hansentoft.dk)

Det behøver ikke at være virksomheden selv, der står for at ansætte folk. Hvorfor ikke bede andre om det arbejde? Man kan få konsulentvirksomheder til at finde gode, kompetente medarbejdere til en virksomhed gennem search and selection.

Search and selection er en metode, hvor man finder de, der er virkeligt kvalificeret. Det kan være gennem almindelige ansøgninger og en almindelig ansøgningsproces. Eller det kan være gennem headhunting. Headhunting er når et eksternt konsulent bureau kontakter en, der ikke nødvendigvis selv har reageret på et jobopslag og inviterer til samtale.

Search and selection – en 2vejs proces

Mange går galt i byen, når de har med ansættelser at gøre. De tænker, at ansættelsen er en proces, hvor virksomheden skal finde den mest kompetente medarbejder. Det er ikke rigtigt. Det er også en proces, hvor de der bliver kaldt til samtale, skal se, om det rent faktisk er noget for dem. Det er altså vigtigt, at det ikke kun er virksomheden, der vælger, men at det i højere grad er en aftale mellem medarbejder og virksomhed, som der sker.

Hansen Toft er specialiseret i Search & Selection

Hansen Toft er specialiseret i Search & Selection af topledere, ledere og tunge specialister. De laver hvert år over 200 ansættelser. Det gør  de både særligt i Danmark, men de laver også ansættelser internationalt.

Når de laver search and selection, så tilbyder de 2 års garanti på ansættelser, der erbaseret på høj træfsikkerhed og langtidsholdbare kandidater. De vil gerne stå på mål for deres anbefaling og vil gerne sørge for, at ansættelsen rent faktisk bliver en succes.

Du kan læse mere om Hansen Toft og hvad de tilbyder inden for seach and selection her

se mere om search and selection her:

Search & Selection – Find nye kandidater og kom godt i gang

Search and Selection er en moderne del af erhvervslivet

 

 

Share

2 Responses to Gennem search and selection findes den rette medarbejder

  1. […] Gennem search and selection findes den rette medarbejder […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *