Giv nyt liv til din faglighed med god efteruddannelse

On 25. september 2013, in Efteruddannelse, by Peter Johansen
Undgå at gå i stå, der er altid grund til at lære nyt! (Foto: emu.dk)

Undgå at gå i stå, der er altid grund til at lære nyt! (Foto: emu.dk)

Uddannelse er for livet og med en god uddannelse har du sikret din fremtid et langt stykke hen ad vejen. Alligevel kan der altid være brug for at lære mere eller lære noget helt nyt, for på den måde kan du opdatere din kunnen og tage din faglighed til helt nye højder.

Det handler om kompetenceudvikling, og det er sandelig ikke kun din faglighed, der styrkes, når du søger nye udfordringer. Det kan være en kæmpe personlig gevinst at efteruddanne sig, og du vil opleve hvordan efteruddannelsesforløbet smitter af på resten af dit liv og giver dig ny energi. Efteruddannelse er på den måde en styrkelse af hele dit væsen, personligt som professionelt.

Der er både efteruddannelse til dig, der har god tid og til dig, der ikke har

Der findes et stort udvalg af kurser og efteruddannelser, og du kan således finde det, der passer helt perfekt til dig. Både hvad angår grunduddannelse, interesseområde og den tid, du har til rådighed. Efteruddannelse kan nemlig både være diplom- eller akademiuddannelser for dem, der kan sætte tid af til et deltids- eller fuldtidsstudium. Her vil du typisk bruge 1-2 år på at efteruddanne dig.

For dig, der ikke kan hive et helt år ud af kalenderen til et uddannelsesforløb, findes der et hav af kurser, der kan tilføje en masse til din personlige og faglige udvikling. Så kan du blive hurtigt og intensivt dygtiggjort inden for et bestemt emne. De kortere kurser kan også blive det første skridt mod en længere uddannelse.

Endnu en mulighed er den række af konferencer, der afholdes landet over og inden for mange forskellige fagområder og interessefelter. Det, der er særligt ved konferencer er, at de, udover at udfordre og udvikle dit fagområde, kan skabe netværk og sætte dig i forbindelse med mennesker, der deler dine interesser. Så kan I udvikle jer sammen.

Se på efteruddannelse her

Share
Tagged with:
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *