God ledelsesudvikling får dig derhen, du gerne vil

On 5. november 2013, in Kurser, by Peter Johansen
Det gælder om at have skarpe folk i spidsen, det hjælper ledelsesudvikling med (foto viauc.dk)

Det gælder om at have skarpe folk i spidsen, det hjælper ledelsesudvikling med (foto viauc.dk)

Hvor er jeres virksomhed på vej hen? I hvilken retning bevæger I jer som lederteam? Hvor vil I reelt gerne ende?

Ovenstående er spørgsmål, man bør stille sig selv i forretningsmæssig sammenhæng. Lederes præstationer skal altid ses i virksomhedens, forretningens øjemed, og derfor er det en rigtig god ide at se på, hvordan man udvikler sine ledere bedst muligt i den ønskede retning.

Når ledere skal coaches og vejledes, er det vigtigt at have et konkret afsæt. Det kan et ledelsesudviklingskursus være med til at definere for jer som virksomhed. Derefter vil ledelsesudviklingskurset være med til at implementere jeres konkrete mål ud i virkeligheden.

Ledelsesudvikling er med til at slå fast, om jeres ledelse er skruet rigtigt sammen, hvad man på enkelte poster kan gøre anderledes og hvorledes det skal gøres. Det er en god mulighed for mellemledere såvel som topchefer, der trænger til inspiration eller deciderede retningsskift.

Konkret ledelsesudvikling

Med den rigtige ledelsesudvikling vil du opleve, at der ikke er langt fra indlæring til praktisering på arbejdspladsen. Ledelsesudvikling kan forklares og implementeres hos den enkelte på en simpel måde, der gør, at man som leder konkret har fået et nyt redskab at videreudvikle sin virksomhed med.

Det er en god ide at koble forretningsudvikling med lederudvikling for på den måde at skabe nogle åbenlyse sammenhænge, der giver et stærkt fundament for hurtig implementering på arbejdsmarkedet. På denne måde er der også flere af lag i virksomheden, der hurtigt vil kunne spille sammen. Lederne vil få en mere håndgribelig forståelse af den daglige gang i forretningens mange lag, hvilket vil styrke samspillet ledelse og forretning i mellem.

Med ledelsesudvikling er din virksomhed på vej mod nye hjørnesten. Det er både en god ide, hvis der kræves radikale ændringer, men også hvis det er til generel inspiration.

Se mulighederne for ledelsesudvikling hos hansentoft.dk

Share
Tagged with:
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *