Hold bedre møder på kontoret med et whiteboard

On 31. januar 2018, in Vækst, by Peter Johansen

Et godt whiteboard er en af de bedste investeringer, som du kan gøre for dit firma. Der er mange grunde til, at whiteboardet er sådan et fremragende valg. Det har nemlig rigtig mange fordele frem for de helt gammeldags tavler eller mere simple papirstavler til at skrive notater på. Whiteboards er nemme at skrive på, og de er nemme at slette ting fra igen. Desuden kan man også bruge dem til at projicere ting op på, og på den måde interagere med fx et power point show, skulle dette blive nødvendigt.

Lad fantasien flyde frit med et whiteboard

Et whiteboard kan på mange måder betegnes lidt som det nye årtusinds tavle. Den klassiske tavle som vi kender fra mange klasseværelser hele verden over, bygger nemlig på mange af de samme principper – et whiteboard kan bare meget mere. For eksempel slipper man med et whiteboard fuldstændig for den irriterende og besværlige brug af kridt, som sætter sig fast på tavlen og som farver alt omkring sig. Med en sprittusch kan man nemt skrive – og slette – vigtige noter fra sit whiteboard uden at svine sig selv eller tavlen til.

Et whiteboard giver desuden mulighed for et meget mere kreativt flow og opstillinger. Med et whiteboard er man ikke begrænset af størrelsesforhold. Man kan kombinere flere whiteboards ved at sætte de op ved siden af hinanden, og på den måde kan man udbygge sin skriveflade. Derudover kan man skrive med tuscher i mange forskellige farver, og på den måde skabe et anderledes overblik og struktur end ellers. Dette kan bidrage til bedre flow og mere inspiration under møder og brainstorms. For at se nogle af de mange muligheder inden for whiteboards kan man besøge siden https://justmore.dk/whiteboardtavler.

Kombiner whiteboard og teknologi

En af de mest geniale aspekter ved et whiteboard er nok, at det fungerer sammen med en projekter. Den hvide flade gør nemlig, at whiteboardet kan fungere lidt ligesom et lærred. Dette gør, at man for det første kan se virtuelt indhold og computergrafikker herpå. Det betyder også, at man kan få muligheden for at skrive ”oven på” præsentationer af for eksempel grafer, statistikker eller tekstbidder. På den måde kan man lave meget mere dynamiske og praktiske oplæg, hvor tilhørerne kan få lov til at integrere deres idéer med det, der allerede står på tavlen.

Som om alle disse smarte funktioner ikke var nok, så er whiteboards også magnetiske. Det vil sige at man også kan bruge dem som opslagstavle, skulle behovet melde sig for dett. Der findes whiteboards i mange forskellige designs og mange forskellige størrelser og former. Der er således både noget til det helt lille kontorlokale og de helt store konferencerum. Dette gør det muligt at benytte sig af den smarte whiteboardteknologi lige meget hvor man har sin arbejdsplads henne. Der er også de små sjove muligheder som for eksempel et konferenceskab med indbygget whiteboards eller boards der er så små og kompakte, at de er flytbare.

Share
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *