Lederkurser – en mulighed for alle

On 13. november 2013, in Ledelse, by Peter Johansen
Vil du også være en bedre leder? (foto hansentoft.dk)

Vil du også være en bedre leder? (foto hansentoft.dk)

Danmark er et land, hvor der i mange år har været fokus på at skabe en uddannelsessektor, der er sund og velfungerende. Det betyder blandt andet, at der er et stort udvalg af alle mulige forskellige uddannelser inden for et bredt udvalg af fagområder. Også inden for videreuddannelse og efteruddannelse er der sket en stor udvikling. Det er de mange tilgængelige lederkurser blandt andet beviser på.

Der er ikke den borger i Danmark, der ikke vil have gavn af at komme på et lederkursus. Lederkurser henvender sig som udgangspunkt til alle, men naturligvis er de særligt interessante for dem, der i forvejen har arbejdet med ledelse. De er dog også interessante for alle, der har anden erhvervserfaring og baggrund, men som har fundet ud af, at de i virkeligheden har lyst og potentiale til at beskæftige sig med ledelse i en eller anden form.

Hvad gør lederkurser til noget særligt?

Det kan sagtens være, at man gerne vil beholde sit nuværende arbejde, men samtidig tage en kort uddannelse i ledelse. Hvis man vælger et af de mange lederkurser, så er der god chance for, at man kan tage det på deltid. Måske kan man forhandle nedsat arbejdstid med sin arbejdsgiver og studere i resten af tidsrummet. Det er en fordel, som man kan opnå med kurser generelt.

En anden fordel er, at lederkurser er meget praktisk fokuserede og anvendelige. Man går ikke på skole i kort tid for kun at lære nogle teoretiske ting, som ikke er til at omsætte i praksis. At gå på kursus kan svare til at en boullionterning. Det er koncentreret undervisning, så man skal holde tungen lige i munden, men til gengæld vil det også sætte skub i karrieren som intet andet!

Lær mere om lederkurser her

Share
Tagged with:
 

2 Responses to Lederkurser – en mulighed for alle

  1. […] Lederkurser – en mulighed for alle […]

  2. […] Lederkurser – en mulighed for alle […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *