Mangler du en lederuddannelse?

On 12. oktober 2012, in Ledelse, Uddannelse, by Peter Johansen
Ledelse (Foto: hr-industries.dk)

Ledelse (Foto: hr-industries.dk)

Mange ledere er selvlærte, og de fleste har gennem en årrække bygget så meget erfaring op, at de er i stand til at lede selv store organisationer og virksomheder.

Men de allerbedste ledere har kombineret deres praktiske erfaring med den nødvendige teori.

Det giver dem nemlig mulighed for at reflektere over, hvordan de leder, og hvad der er mest effektivt, når det gælder redskaberne til at lede andre mennesker, hvad end det er en stor virksomhed, en interesseorganisation eller et firma med få ansatte.

Uddannelse er vejen til god ledelse

Og selv om man som leder ikke har årevis af tid tilbagelagt på universitetet, så er det ingen hindring for at få papir på sine kompetencer og evner som leder.

Det er nemlig muligt at tage en lederuddannelse som efteruddannelse, så man kan åbne sine øjne op for, hvad god ledelse er.

For når man får teori og praktiske råd til, hvad god ledelse er, kan det give pengene mange gange igen, når man får brugt sine nyerhvervede evner ude i virksomheden.

Måske dukker der aha-øjeblikke op, hvor man indser, at man kunne organisere tingene bedre. Måske bliver man bedre til at motivere medarbejdere, sig selv eller håndtere samspillet med den øvrige ledelse.

Se mere om lederuddannelse her.

Share
Tagged with:
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *