Videreuddannelse lærer (foto: via.dk)

Tag på business school og lær at blive en god leder (foto: se-institute.dk)

Alle har brug for uddannelse, selv dem der leder andre. Det gælder både ledere, men også medlemmerne af bestyrelserne. Hos Scandinavian Execuite Institute tilbydes nogle af de bedste uddannelser i hele Europa.

Hvor meget faglig viden en leder får ud af et kursus, er sådan set ikke så vigtigt. Det vigtigste er, at han eller hun efterfølgende kan transformere den viden videre til sine medarbejdere, og at vedkommende går der fra med lysten til at ændre virksomheden.

Det kan også være, at din leder skal være bedre til at kommunikere, både internt og med sine medarbejdere. Eller måske skal hele bestyrelsen på et kursus i digitale strategier, for at virksomheden kan komme med på de nyeste trends og på den måde skubbe alle frem ad.

Uanset hvad er der altid plads til forbedringer. Det er ikke kun medarbejderne, der skal på kursus i ny og næ. Ledelse i en virksomheden eller organisation kræver så mange forskellige ting i den moderne verden, at det bestemt ikke ville skade at sende ledelsen på kursus.

Hvorfor Scandinavian Execuite Institute?

Udover at de arbejder med uddannelse i store dele af verden og især i Europa, ligger samarbejdspartneren INSEAD også nummer ét på flere forskellige rankings af business schools indenfor deres felt. Det betyder, at hvis I sender jeres leder af sted på en af uddannelserne, som de tilbyder, er I helt sikre på, ikke bare at få en leder hjem, der er klar til at reformere virksomheden, men som også er blevet uddannet sammen med nogle af de dygtigste i verden. Og samtidig have et kæmpe netværk med hjem, som virksomheden kan bruge fremadrettet.

Hos Scandinavian Execuite Institute er der mulighed for at tage forskellige former og grader af uddannelse, sådan at det passer til lige præcis jeres leder.

Se hvad nummer ét kan tilbyde dine ledere og bestyrelsesmedlemmer her

Læs om business schools her:

INSEAD Business School

International Business School kickstarter karrieren

 

Share
Tagged with:
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *