Øg dine muligheder med en diplomuddannelse

On 19. marts 2013, in Diplomuddannelse, Uddannelse, by Peter Johansen
Diplomuddannelse (Foto: campusaccess.com)

Diplomuddannelse (Foto: campusaccess.com)

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er kommet mere konkurrence på arbejdsmarkedet. Mange virksomheder har været nødt til at skære ind til benet og afskedige medarbejdere, der med finanskrisens briller på kunne betegnes som overflødige. Dette gør, at videreuddannelse og efteruddannelse er mere relevant end nogensinde før. En diplomuddannelse kan være en af måderne, hvorpå man kan styrke sin egen position på jobbet, eller gøres mere attraktiv i forbindelse med jobsøgning.

Diplomuddannelse – løsningen på ledighed?

Det kan selvfølgelig ikke lade sig gøre, at pege på et mirakelmiddel mod langtidsledighed. Dog er det en kendsgerning, at en virksomhed ofte vil ansætte den mest velkvalificerede ansøger, der samtidig har den rigtige personlig. Der kigger man selvfølgelig på erhvervserfaring, men også meget på uddannelse. En diplomuddannelse kan få dit CV til at skille sig ud fra mængden, og så vil den selvfølgelig også udruste dig til at klare dit arbejde bedre.

En af fordelene ved en diplomuddannelse er, at man får et synligt bevis på, at man har gennemført noget videreuddannelse. Ofte kan kurser i al almindelighed være svære at bevise, fordi man ikke får et kursusbevis, eller papirarbejdet bare ikke bliver udført grundigt nok. Desuden behøver diplomuddannelser ikke være dyre, da man ofte bliver meldt et på et hold af flere personer, hvilket presser den enkeltes pris ned.

Tag en diplomuddannelse mens du er i arbejde

Nogle diplomuddannelser tilbydes på en sådan måde, at man faktisk kan tage dem mens man er i arbejde. Det kan endda være, at ens arbejdsplads vil give økonomisk støtte til formålet, fordi det på sigt tjener deres bedste at have en mere velkvalificeret medarbejder. Forløbet kan praktisk komme til at se sådan ud, at du måske arbejder lidt mindre om ugen, og så til gengæld har nogle timer i skole fordelt på én eller flere dage.

Du kan læse mere her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *