Opgradér dig selv med et AMU-kursus

On 26. september 2012, in AMU, Kurser, by Peter Johansen
Kurser (Foto: codeaid.dk)

Kurser (Foto: codeaid.dk)

Dagens jobmarked er kaotisk og presset og de seneste par års økonomiske kriser har gjort, at der i øjeblikket er meget få ledige jobs på det danske arbejdsmarked. Det er sket af to grunde. Først og fremmest har mange virksomheder drejet nøglen om, da krisen pressede, og økonomien ikke længere hang sammen som i tiden med det store opsving.

Derudover har mange danske produktionsvirksomheder rykket produktionsdelen til udlandet og på den måde efterladt mange danskere uden stilling. Det ærgerlige er, at mange af de danskere, der har været vant til at have deres arbejdsliv på en af de fabrikker, der pludselig lå i Polen eller i Sydøstasien, nu står uden job – og ofte heller ikke har en uddannelse med i bagagen. Men fat mod. Der er muligheder for netop dem.

Ny start

Det er nemlig muligt at tage et såkaldt AMU-kursus, der groft sagt en kort erhvervsfaglig uddannelse, der kan give dig en kickstart til et nyt liv på arbejdsmarkedet. Uanset om dine interesser ligger inden for pædagogik, produktion eller sågar transport og logistik, så er der et kursus for dig.

Du kan læse og se meget mere på www.viauc.dk, der er en af de største udbydere AMU kurser.

Share
Tagged with:
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *