Pædagogisk psykologi kan anvendes mange stedder (foto viauc.dk)

Pædagogisk psykologi kan anvendes mange stedder (foto viauc.dk)

Pædagogisk psykologi gør dig til en vigtig brik på arbejdet
Hvis du gerne vil have professionelle og faglige kompetencer, der styrker dig i henhold til forståelse af andre mennesker, så kan du få det ved at tage en videre uddannelse i pædagogisk psykologi.

Det er ikke en uddannelse, du kan tage fra scratch, men hvis du har baggrund som sygeplejerske, pædagog, folkeskolelærer eller socialrådgiver blandt andre, har du baggrunden, der gør dig i stand til at læse videre til pædagogisk psykologi. Her blandes praktisk erfaring nemlig med teoretisk psykologi. Samlet giver det dig kompetencerne til at have bedre kontakt til de mennesker, der er omkring dig. Det gælder uanset om du arbejder med elever, mennesker der har brug for støtte i deres position i livet, børn eller indlagte på hospitaler.

Det vigtige ved pædagogisk psykologi er, at man holder det håndgribeligt. Tanker og teorier bindes op på et hverdagsniveau, der hurtigt binder teorien sammen med praksis, du beskæftiger dig med til hverdag.

Uddannelse, der giver dig mulighed for at tage nye skridt
Når man uddanner sig til sygeplejerske eller socialrådgiver får man i første omgang nogle grundkompetencer, der passer til et fast job. Men der er gode muligheder for at uddanne sig videre til positioner, hvor man kan sidde med lederposter og et bredere ansvar.

Ved at tage en uddannelse i pædagogisk psykologi udvikler du dine kompetencer i forhold til dit teoretiske vidensniveau. Det vil sige, du står i en position, hvor du har en stor faglig ballast. Denne ballast giver dig et bedre overblik på arbejdspladsen og på den vis bedre kompetencer, når det kommer til at tage beslutninger.

Pædagogisk psykologi blander faglige og teoretiske kompetencer og styrker din evne til at slå til, tage beslutninger og samtidig vide, hvad der er bedst for elever, lærere, kollegaer og andre involverede.

Se mulighederne med og for pædagogisk psykologi

Share

One Response to Pædagogisk psykologi gør dig til en vigtig brik på arbejdet

  1. […] Pædagogisk psykologi gør dig til en vigtig brik på arbejdet […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *