Search & Selection (Foto: hr-industries.dk)

Search & Selection (Foto: hr-industries.dk)

Det er vigtigt at finde den rette kandidat, hvis arbejdsgangen skal fungere optimalt og effektivt. Mange elementer skal gå op i en højere enhed, og det behøver ikke at være overladt til tilfældighederne, som det oftest er.

Det kræver tid og energi at komme godt fra start i et nyt job men med den rette kandidat kan denne indkørselsperiode forenkles. Det er en sund forretning!

Med Search & Selection sikrer du, at firmaprofil og arbejdsgang matcher med kandidatens forventninger og kvalifikationer. Kandidaten skal være kvalificeret til opgaven, men ligeså vigtigt er det, at forventningerne afstemmes, ligesom arbejdsteamet skal sammensættes, så det fungerer optimalt.

Arbejdsgiver og arbejdstager skulle gerne have fælles visioner. Det er et godt jobmatch.

Find den rette kandidat med Search & Selection

Der findes en lang række firmaer, der kan hjælpe dig på vej. Her er folk ansat til mathce arbejdsgiver og arbejdstager. På den måde sikrer du, at tiden ikke spildes med ligegyldige jobsamtaler og ansøgninger. Det tager kræfter og tid, som kunne være brugt bedre.

Desuden er de rette kandidater i høj kurs. Overlader man ansættelser til tilfældighederne, vil perfekte jobmatch gå tabt. Det kan være svært at overskue for enkeltpersoner, men der findes firmaer, der kan se spillet fra toppen og kører de rette kandidater i stilling. Det giver et effektivt arbejdsmiljø.

Med Search & Selection foretager rutinerede specialister forinterviews og research på arbejdsgiver og arbejdstagers vegne. På den måde sikres det at forventninger i forhold til arbejdsmoral, kultur, præstationskrav, forretningsmæssige planer og ledelsesstrategier stemmer overens. Kun gennem samtaler kan man danne sig et fyldestgørende overblik over dette.

Få rådgivning og find muligheder for search & selection her

Share
Tagged with:
 

One Response to Search & Selection – Find nye kandidater og kom godt i gang

  1. […] Search & Selection – Find nye kandidater og kom godt i gang […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *