Search & selection finder din nye medarbejder

On 8. januar 2014, in Search & Selection, by Peter Johansen
Search and selection er den bedste og sikreste måde at finde kvalificerede medarbejdere (foto viauc.dk)

Search and selection er den bedste og sikreste måde at finde kvalificerede medarbejdere (foto viauc.dk)

Det kan være svært at finde den mest velegnede til et job, din virksomhed står og mangler en medarbejder til. Der kommer endda mange ansøgninger til jobbet, men på trods af dette, er der ingen, der har præcis de kvalifikationer, I står og mangler.

Med search & selection får I en metode, der skærper fokus fra dem, I gerne vil have ansøgninger fra. Search & selection går ud på, at I hyrer nogle til netop målrettet at gå ud og lede efter mulige personer, der ville være kompetente til at besidde stillingen hos jer.

Løsningen er mulig uanset om det er til et lederjob, en mellemstilling eller en specificeret freelance opgave. Med search & selection stilles der skarpt på præcis de kompetencer, I står og mangler hos en medarbejder. Med search & selection finder man kompetencerne i en udefrakommende.

En sikker proces

For at denne form for headhunting virker i praksis, er det vigtigt, man som virksomhed gør opmærksom på, præcis hvad jobbeskrivelsen indeholder, og hvad forventningen er til medarbejderen. Derudover er det også vigtigt, at dem, der bliver valgt i første gang til muligvis at være den ideelle kandidat, selv ved, hvad de kommer med, hvad de forventer – og at de gør op med sig selv, om jobbet er noget for dem.

Ovenstående er vigtigt, da search & selection bygger på varige løsninger. Man ansættes typisk til mindst en toårig periode, og derfor er det vigtigt at tænke langsigtet, når man leder efter kandidater.

Virksomheden, der er ansat til at køre search & selection forløbet, er også meget fokuseret på, at de to parter skal passe godt sammen. Derfor er processen inddelt i fire dele, der alle skal sikre god kommunikation, ingen misforståelser og lignende under hele processen. De første 100 dage efter kontraktunderskrivelsen følger virksomheden også med på siden, og sikrer at det er den rigtige person, der er valgt.

search & selection – se mere hos hansentoft

Læs mere om search & selection her:

Search & selection giver succesfulde ansættelser

Search and Selection er en moderne del af erhvervslivet

Search & Selection – Find nye kandidater og kom godt i gang

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *