Search and selection har gang på gang vist sit værd. (foto hansentoft.dk)

Search and selection har gang på gang vist sit værd. (foto hansentoft.dk)

Din virksomhed afhænger hundrede procent af dine medarbejdere, og det er derfor alfa omega i en velfungerende virksomhed, at de forskellige poster er besat med de helt rigtige folk til jobbet. Den rigtige medarbejder kan dog være svær at opstøve, men heldigvis har dygtige konsulentfirmaer store netværk og databaser, hvor de kan lede og søge efter relevante og dygtige medarbejdere. Disse virksomheder er også dygtige til at headhunte de rette mennesker, hvis dette kræves. Din ansættelse af nye medarbejdere bliver med denne search and selection en helt del lettere, da du kan nøjes med at vælge mellem en håndfuld kompetente mennesker til jobbet. Konsulentfirmaet står for sortering indtil da. Af samme grund skal du benytte dig af et konsulentfirma, som du har stor tillid til. I har måske benyttet jer af nogle partnere, når I har udviklet strategier eller taget lederkurser. Hvis ikke bør det overvejes med et sådan samarbejde med et konsulentfirma.

Search & selection kræver tæt samarbejde

Search & selection kræver et tæt samarbejde mellem virksomhed og konsulentfirma. Der skal nemlig udarbejdes nogle grundige jobprofiler, hvis samarbejdet skal give mening, og disse jobprofiler kræver et indgående kendskab til virksomheden med den fejl, mangler og kvaliteter.

Overvejer du at udvide din virksomhed, og skal du måske ud på det globale og internationale marked? Flere danske konsulentfirmaer kan også værge kandidater fra det store udland, fordi de samarbejder med støre konsulentorganisationer.

Search & selection er desuden ikke kun sortering og forarbejde. Du kan også sagtens benytte dig af rådgivning senere i en ansættelse, hvis du er i tvivl, eller du kan benytte dig af rådgivningen, hvis du overvejer et karriereløft til en medarbejder.

Læs mere om search & selection her: http://www.hansentoft.dk/vi-tilbyder/search-selection/

Share
Tagged with:
 

2 Responses to Search & selection giver succesfulde ansættelser

  1. […] Læs mere om search & selection her […]

  2. […] Search & selection giver succesfulde ansættelser […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *