Organisationsudvikling (foto: hansentoft.dk)

En uddannet ledelse er oftest bedre (foto: hansentoft.dk)

Synes du også, at din leder er blevet lidt streng på det sidste? Eller synes du måske, at han eller hun altid har været det?
Mange har det sådan med deres chef, at de er for hårde og giver for mange opgaver. Det kan ofte virke uretfærdigt som medarbejder. Men ofte er det også, fordi det er den eneste ledelsesform de har mødt i deres liv. Måske er din chef endda ikke uddannet ud i ledelse, men har startet en virksomhed op fra bunden og har i udviklingen af virksomheden og produkterne simpelthen glemt at blive en bedre leder. Og det går jo ikke, hvis man arbejder i en større virksomhed.

Derfor kan det være en god idé, at du anbefaler din leder at komme på kursus. Det skal selvfølgelig gøres på en ordentlig måde, så han eller hun ikke bliver vred eller ked af det. Det skal være et forslag, måske fra flere af jer medarbejdere. 

Det hjælper et kursus på

Sender I jeres leder på kursus hos Scandinavian Executive Institute, som samarbejder med flere af de bedste lederuddannelser i Europa, er I sikret en leder, der kommer ud på den anden side langt bedre og med gode redskaber, end da de startede.

Der findes forskellige slags kurser, alt efter hvilken leder der skal af sted, og hvilken slags virksomhed han eller hun kommer fra. Roden af alle kurserne er dog, at lederne kommer igennem en række forskellige workshops, hvor de lærer at bruge leder-redskaber direkte på en virksomhedscase.

Og det bliver en gladere leder, I får hjem igen. For udover at han eller hun får en masse redskaber med hjem, så I får det bedre som medarbejdere, så bliver vedkommende også en del af et ledernetværk i hele Europa, så der er rig mulighed for sparing med andre ledere, efter kurset er overstået.

 

 

 

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *