Ledelsesudvikling (foto: hansentoft.dk)

Tag et DLX (foto: hansentoft.dk)

DLX et er en diplomuddannelse i lederskab. Fordi moderne ledelse nu om dage er meget mere end bare at kunne tage de rigtige beslutninger på de rigtige tidspunkter. Ledelse handler om at kunne skabe en sund organisation, skabe langsigtede løsninger og en sund bundlinje. Ledelse handler om at kunne effektivisere på de rette tidspunkter og ekspandere, når tiden er moden. Teorierne indenfor ledelse har ændret sig en del de seneste par år. Fra at være noget, der handlede om at kunne tage fat, handler det mere om at kunne forstå og skabe et dynamisk samspil mellem de forskellige komponenter, der driver enhver virksomhed. En virksomhed med en sund bundlinje og et sundt cash-flow er en harmonisk virksomhed. Men det handler også om alt det, der foregår omkring tallene. Tal kan forklare meget, men der findes også humanistiske kompetencer værd at tage ind i diskussionen omkring ledelse. Ledelse er derfor en særligt etisk størrelse. Det handler om at kunne træffe beslutninger for det fælles bedste.

Ledelse og forståelse

Kurserne i ledelse vil tilbyde læring et samspil mellem teori og praksis. Der vil blive skabt en forbindelse imellem de forskellige erfaringer og de forskellige teoretiske ideer omkring ledelse. De løbende plenumdiskussioner kommer til at foregå som en løbende opsamling og perspektivering af teori og praksis, der gør kursisten i stand til at kunne svare på nogle grundlæggende problemstillinger indenfor ledelse. Ledelse handler om at kunne sætte tingene i perspektiv og forstå konsekvenserne for hver enkelt handling.

Virkelighedsnær viden

Efter et bestået forløb i ledelse bør man gerne være i stand til at kunne praktisere ledelse i den virkelige verden. Kursets virkelighedsnære karakter gør en senere praktisering af den nem og lige til for kursistens eget bedste.

Læs meget mere om ledelse her

Se mere om uddannelse i ledelse her:

En uddannelse i ledelse giver mere overskud som chef

En akademiuddannelse i ledelse giver gode resultater

Share
Tagged with:
 

One Response to Ved et DLX får man praktisk og teoretisk viden om ledelse

  1. […] Ved et DLX får man praktisk og teoretisk viden om ledelse […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *