Hvis du vil være leder er et kursus måske vejen (foto hansentoft.dk)

Hvis du vil være leder er et kursus måske vejen (foto hansentoft.dk)

Har du en drøm om engang at være i en lederstilling eller er du det måske allerede, men ønsker at opkvalificere dig? Har du brug for sparring med andre fagligt kompetente mennesker i samme situation? Så er tiden måske rigtig til at påbegynde et lederkursus eller måske lederdiplomuddannelsen?

Diplomuddannelsen

På diplomuddannelsen vil du få analyseværktøjer til at forstå din organisation – og andres med. Der vil blive taget udgangspunkt i ledelsesproblemstillinger fra deltagernes virkelighed og gjort brug af teorier til løsning af den konkrete problemstilling. Der er bl.a. tale om organisationsteori, ledelsesteori, kommunikationsteori og læreteori. Ved endt uddannelse vil du have opbygget dig en række personlige som faglige kompetencer, som gør dig i stand til selvstændigt at varetage opgaver inden for organisationsledelse. Du vil være rustet til en lederstilling hos private som offentlige virksomheder, men du vil samtidig være rustet til at starte egen virksomhed. Uddannelsen er delt op i moduler og du vil undervejs få mulighed for at målrette din uddannelse med de problemstillinger, som er mest relevante for din situation.

Lederaspirant-kursus

På kurset præsenteres du for forskellige problemstillinger, der kan forefindes ved en lederstilling. De har til formål at skabe an afklaring om, hvorvidt en lederstilling er noget for dig og om du er rustet til en sådan stillingstype. Kurset varer 45 timer spredt ud over én introdag og fem undervisningsdage.

Flere muligheder

Der er flere muligheder for at tilegne sig nye ledelseskompetencer, så lav grundig research. Hvad passer bedst til dit behov indenfor for ledelse? Tag en snak med vejlederne fra uddannelsesinstitutionen for at få afklaret dine behov i forhold til, hvad institutionen kan tilbyde.

Bliv klogere på ledelse her

Læs også disse indlæg omkring ledelse:

Projektledelse uddannelse – gør det bedre for dine medarbejdere

Ledelse udvikling – hold toppen af virksomheden i top

Ledelse – Teoretisk kunnen i ledelsesstrategier

Share
Tagged with:
 

One Response to Vil du være en bedre leder? Tag et kursus i ledelse

  1. […] Vil du være en bedre leder? Tag et kursus i ledelse […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *